Professionel service af dine havemaskiner

Hos SK Havemaskiner mener vi på det kraftigste, at forebyggelse er bedre end helbredelse. Derfor anbefaler vi regelmæssige vedligeholdelse af dine havemaskiner, for at undgå fremtidige skader og frustrationer. Vi står derfor klar til at tage os af dine havemaskiner, så de altid er i topform til at tackle enhver udfordring i din have.

Med årtiers erfaring inden for vedligeholdelse af havemaskiner, står vi klar til at hjælpe dig med alt fra rutinemæssig vedligeholdelse til mere omfattende serviceeftersyn. Uanset type eller mærke på dine maskiner, har vi ekspertisen til at sikre, at de fungerer fejlfrit, så du kan fortsætte dit havearbejde uden afbrydelser.

Service på hele Fyn

Vi dækker hele Fyn og står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Uanset om det er et almindeligt serviceeftersyn, smøring af dele eller justering af motorer, er vi kun et opkald væk fra at sikre, at dine havemaskiner er i god stand.

Kontakt os og hør mere om vores ydelser

Hvis du står og har behov for at få repareret din havemaskine, så tøv ikke med at kontakte os. Vores venlige og erfarne personale står klar til at give både råd og vejledning.


Du kan ringe til os på telefon 88710780 eller sende en mail til mail@skhavemaskiner.dk.

Du er også hjertelig velkommen til at besøge os på Havnegade 65, 5000 Odense C. Vi glæder os til at se dig.

Nederst på formularen