Salg af nye maskiner

Vi har lige den nye havemaskine du søger.

Hos SK Havemaskiner er vi forhandlere af et hav af forskellige havemaskiner. Vi fører produkter fra mærker som: 

  • STIGA
  • ECHO
  • EGO
  • SOLO

Hos SK Havemaskiner ligger vi inde med et bredt udvalgt af nye havemaskiner til ethvert formål. Vi er sikre på, at vi har præcis den havemaskine du går og mangler, uanset om du skal bruge håndholdte havemaskiner, motorsave, hækkeklippere, løvblæsere, buskryddere, batterier til diverse havemaskiner og meget mere.

Få den helt rigtige havemaskine med hjem

Hos SK Havemaskiner har vi over 25 års erfaring indenfor branchen, og vi står derfor altid klar til at give professionel råd og vejledning, så du kan få den helt rigtige havemaskine, der passer til din krav og behov.

Derfor skal du vælge SK Havemaskiner

Hos SK havemaskiner står vi altid klar til at hjælpe vores kunder med at finde frem til hvilken type havemaskine, der passer bedst til deres situation. Ydermere står vi også klar til at hjælpe dig med ethvert problem du måtte have med havemaskiner. Vi kan reparere langt de fleste havemaskiner, og vi er sikre på, at vi også kan reparere din.

Vi er forhandlere af nye såvel som brugte havemaskiner, og vi er sikre på, at vi har lige den havemaskine, som passer til dig. Vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder og vores mål er altid, at du vil gå herfra med den helt rigtige havemaskine, og med en god mavefornemmelse.

Kontakt os og hør mere om vores nye maskiner

Hvis du står og mangler en ny havetraktor, motorsav eller noget helt tredje, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at give både råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 88 710 780 eller sende en mail til mail@skhavemaskiner.dk

Du er også meget velkommen til at besøge os på Havnegade 65, 5000 Odense C. Vi glæder os til at se dig.