Hvem er vi

Med 16 års erfaring inden for branchen, før vi startede som selvstændig i januar 2015, klarer vi alle opgaver – store som små.

SK Havemaskiner er et ”personligt” firma, det vil sige at I som kunde vil kunne møde både min kone, vores børn og forældre i butikken. Vi (Rikke og jeg) er løbende på diverse kurser, for at holde os opdateret på nye maskiner, så vi kan servicere jer kunder bedst muligt, i de tilfælde vil man kunne møde Andreas (vores søn) som kan hjælpe med mange ting.

Man vil kunne finde Josephine (vores datter) om eftermiddagen, da hun af og til kommer ned og hjælper med diverse forskellige ting.

Vores speciale er alt indenfor havemaskiner, og vi sætter en ære i at kunne servicere jer, både privat som erhvervskunder, så jeres behov og ønsker bliver indfriet.

Vi lægger stor vægt på at I får dækket jeres behov ved køb af en ny maskine. Derfor giver vi os tid til at lytte, og spørge ind til hvad I har brug for. Så det bliver den rigtige maskine I får med hjem første gang.

Ligeledes gælder det ved reparationer, at vi laver det efter jeres ønske og skulle vi støde på noget uventet, så udfører vi ikke reparationen, før vi har snakket med jer om det og hvad prisen er på reparationen. 

Vi reparerer alle mærker inden for plæneklipper, havetraktor, havefræser, motorsav, buskrydder og diverse havemaskiner. 

Vi servicerer både private og erhverv.