Havetraktorer fra STIGA

Hos SK Havemaskiner er vi forhandlere af havetraktorer fra mærket STIGA. Vi har alle modeller fra STIGA lige fra de små traktorer til de større modeller. Det betyder at vi altid kan skaffe lige den havetraktor fra STIGA, som du går og mangler.

STIGA’s havetraktorer findes i mange forskellige konfigurationer og ydeevne. De fås både som batteridrevne eller benzindrevne. Du er derfor sikret, at det i STIGA’s udvalg vil være lige præcis den havetraktor, der passer til dine krav og behov.

Du kan se mere af STIGA’s udvalg af havetraktorer her.

Reparation af havetraktorer

Har du haft et uheld med din havetraktor?

Når du klipper din græsplæne, kan der af og til ske uforudsete hændelser. Det kan f.eks. være, at man kører over en genstand, der beskadiger havetraktoren. Det kan medføre, at havetraktor går i stå eller får en skade, der gør at man ikke kan slå det resterende af græsplænen. 

Hos SK Havemaskiner har vi mange års erfaring med reparation af havetraktorer, og vi kan derfor altid hjælpe dig med din havetraktor uanset mærket. Vi vil altid anbefale, at du får serviceret din havetraktor løbende, så du undgår eventuelle skader og frustrationer, ved at komme problemerne i forkøbet. 

Vi står klar til at yde service på hele Fyn, hvis du skulle ramme en sten, en træstub eller noget helt andet, der volder skade på din havetraktor.

Kontakt os og hør mere om vores havetraktorer

Hvis du står og mangler en ny havetraktor eller du ønsker at få repareret den gamle, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at give både råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 88 710 780 eller sende en mail til mail@skhavemaskiner.dk

Du er også meget velkommen til at besøge os på Havnegade 65, 5000 Odense C. Vi glæder os til at se dig.