Robotplæneklipper fra STIGA

Hos SK Havemaskiner er vi forhandlere af den effektive robotplæneklipper STIG fra mærket STIGA. Robotplæneklipperen er udviklet til at arbejde uden kompromis.

Giv din græsplæne en effektiv klipning

En af fordelene med STIGA Stig er, at den ikke behøver at klippe i løbet af hele dagen. En STIGA Stig kan nemt dække have op til 1200 m2 med kun to klippecyklusser om dagen. På den måde er du også med til at give din græsplæne en tiltrængt pause mellem klipningerne, så græsset får hvile. Ydermere får det også muligheden for at rejse sig igen, så det kan fortsætte med at vokse.

Plej din græsplæne med Stig

En Stig fra STIGA vil i led med en klipning, holde en pause på op til 5 timer, for at give græsset god tid til at gro og opbygge fugtighed inden næste klippecyklus. Det er med til at holde græsplænen sund, grøn og blødere under fødderne. 

Få en robotplæneklipper med en høj klippeydeevne

Stig robotplæneklipperen er udstyret med 4 roterende stålknive med en maksimal hastighed på 2950 rpm, der er med til at holde din have i perfekt stand uden af slide på græsplænen. Du kan nemt justere klippehøjden mellem 20 mm - 60 mm

Kontakt os og hør mere om vores robotplæneklipper

Hvis du står og mangler en effektiv plæneklipper, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at give både råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 88 710 780 eller sende en mail til mail@skhavemaskiner.dk

Du er også meget velkommen til at besøge os på Havnegade 65, 5000 Odense C. Vi glæder os til at se dig.