Åben hus gik godt

Dagen for åbent hus d. 6/4-2019 gik over alle forventninger i de 5 timer, vi havde åbnet butikken og tilbød nye samt eksisterende kunder en snak med os, eller nogle af vores leverandører der også var mødt op på dagen.

Andreas stod klar ved grillen og tilbød de fremmødte en lille forfriskning, som de derefter kunne nyde rundt på pladsen eller i skyggen på værkstedet, da vejr guderne virkelig må sige at have givet os et fantastisk vejr på dagen.

For børnene var der sat en stor hoppeborg, da vi som familie foretagende anerkender at børn ikke gider vente mens mor og far “bare” snakker.

Vi har kunne høre på gæsterne at vi mangler at promovere os bedre, da mange både fra nær og fjern ikke var klar over at vi havde beliggenhed på Havnegade 57. Vi håber naturligvis at vi kan forbedre reklamen af os selv, blandt andet ved at vi er blevet mere aktiv på vores Facebook side, hvor vi naturligvis opfordrer alle til at følge os, da vi tit ligger nyheder og gode tilbud op her. Udover Facebook er vi også fremkommet med et nyt og brugervenligt design på vores hjemmeside. Vi arbejder lige nu med at lave nogle helt nye og lækre billeder af vores produkter, hvilket er grunden til at der kan forekomme mangel på billeder på hjemmesiden.

Vi vil helt klart holde nogle flere arrangementer i fremtiden, så husk at følg os på Facebook eller hold øje med nyheder her på hjemmesiden.